top of page

Over Remotech

REMOTECH met als zaakvoerders Sam Ysenbaert en Pieter Crommelinck hebben samen meer dan 20 jaar kennis en ervaring in de aandrijfwereld. In een productieomgeving betekent stilstand hetzelfde als verlies. Remotech voorziet de opbouw van de aandrijvingen, de service voor, tijdens en na het proces.
 

Door de noden aan technische support bij diverse industriële klanten willen wij onze hulp aanbieden en  richten op volgende ondersteuning:  verkoop, onderhoud, revisie en reparatie van industriële aandrijvingen.  Het bedrijf is centraal gelegen in Kortrijk. We beschikken over een werkplaats en opslagruimte. Ons bedrijf bestaat uit een team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers die bereid zijn een flexibele oplossing te zoeken voor elke uitdaging binnen uw project en dat ongeacht het merk waarvoor er onderhoud, reparatie, revisie of vervanging moet worden voorzien.

"

Wij voorzien u van een volledige ontzorging qua verkoop,

service na verkoop en herstel van alle aandrijvingen in uw machinepark.

IMG-4749.jpg

Visie

Elektromotoren, motorreductoren, pompen en ventilatoren zijn een standaard gegeven in een industrieel bedrijf. Ieder bedrijf heeft transmissies in gebruik, zowel een textielbedrijf,  voedingsproducent, petrochemie of diverse andere industrieën maken gebruik van een transmissie die de één of andere machine aanstuurt.

Indien uw machines stilvallen dan zijn wij als Remotech een jonge, dynamische partner  in de aandrijftechniek! We zijn op zoek gegaan naar partners die kunnen inspelen op de noden van onze klanten. 

Remotech_atelier_web2.jpg
bottom of page