top of page

Producten

We zijn merkonafhankelijk. Hierdoor krijg je steeds de beste producten aan de beste prijs.

Motoren.png
Trommelmotor web.png
Motorreductor.png

Motoren

Remotech is uw partner voor elektromotoren!

Bij ons kan u zowel terecht voor aankoop van motoren als voor revisie van motoren, van lagerwissel tot het herwikkelen van de volledige motor.  Zowel AC als DC en ongeacht de grootte van de motoren.  Indien nodig kunnen we in korte tijd zorgen voor nieuwe motoren. We hebben een uitgebreide stock aan motoren in ons magazijn. Daarnaast werken we nauw samen met enkele leveranciers die beschikken over een nog uitgebreidere stock, we proberen op elk ogenblik aan de noden van onze klanten te voldoen.

We hebben een huismerk en daarnaast werken we merkonafhankelijk zodat we u steeds de motoren kunnen aanraden die het best aan uw eisen voldoen aan een interessante prijs.

Trommelmotoren

Niet alleen de keuze van uw transportband is van belang.  De keuze voor een kwaliteitsvolle trommelmotor is minstens even belangrijk.  Daarom zijn wij op zoek gegaan naar enkele partners die de gewenste oplossingen bieden voor uw sector. Is er een noodzaak naar een onderhoudsvriendelijke, hygiënische en een compacte motor met een lange levensduur?  Dan kunnen wij U zeker helpen met de gepaste trommelmotor.

Motorreductoren

Transportbanden, elevatoren, liften, roerwerken,… allemaal toepassingen waarbij er motorreductoren gebruikt worden.  Een motorreductor, ook wel een tandwielkast of wormwielreductor genoemd, wordt gebruikt voor het vertragen van de rotatie gegenereerd door een elektromotor, aangepast aan de benodigde kracht en het toerental voor een bepaalde toepassing. Wij kunnen u motorreductoren leveren in alle vormen, groottes, maten en merken, allemaal afhankelijk van de gewenste service en de toepassing in kwestie.

Pomp.png
Dompelmixer_web.png
Frequentiesturing.png

Pompen

Remotech heeft alles in huis om elk type pomp te herstellen of te vervangen. Zowel centrifugaalpompen, meertrapspompen, vacuümpompen … kunnen door ons worden aangeboden. Ook aanbrengen van een coating op waaier en pomphuis kunnen bij ons gebeuren. Ontwerpen en fabriceren van een skid, installeren, uitlijnen en indienststellen van uw pompen met de nodige nazorg heeft voor ons geen geheimen. We ondersteunen ook u als klant en adviseren hierbij een energiezuinige pomptoepassing. 

Dompelmixers

Dompelmixers worden gebruikt voor het verwijderen van sedimenten en/of het mixen van vloeistof vol vaste partikels. In diverse waterbehandelingsinstallaties.

Frequentiesturingen

In de aandrijfwereld is een toepassing zonder snelheidsregelaar ondenkbaar geworden de laatste jaren.  Niet alleen besparen we hiermee energie maar regelen we hier ook uw productieproces mee af.  Wij kunnen uw verouderde of defecte drive laten herstellen of retrofitten.  Onze ervaren techniekers komen bij u langs en zetten uw frequentieregelaar in werking. 

Trilmotor web.png
Servo.png

Trilmotor

Trilmotoren zijn geschikt als aandrijving voor trilgoten, trilzeven, triltafels of ontwaterings- apparaten. Trilmotoren als klopper voor silo’s, bunkers, uitklop- roosters, valpijpen, glijbanen, filters en vulinstallaties zorgen ze voor een ongehinderde materiaalstroom.  Voor trilmotoren bieden wij als Remotech een merkonafhankelijk technisch advies voor selectie en het leveren van nieuwe trilmotoren. We voorzien eveneens een uitgebreide service en leveren ook reserve onderdelen voor uw trilmotoren.

Servomotoren

Als er een storing optreedt in uw productieproces, moet u snel ingrijpen en stilstanden beperken.  Voor herstelling en onderhoud van uw servomotoren of assistentie ter plaatse kan u beroep doen op onze specialisten of externe medewerkers.

Diverse motoren

Zaag- & freesmotoren

Atex motoren

Monofasige motoren

Toebehoren

Wenst u extra toebehoren? Wij helpen u graag verder met volgende onderdelen:

Koolborstels

Motorsledes

Koppelingen

Transformatoren

Radiaal of Axiaal ventilatoren

Dak- & EC-ventilatoren

Remotech_diverse-motoren.jpg
Remotech_toebehoren.jpg

Neem contact met ons op.

bottom of page